Studentforeninger

Publisert:Sist oppdatert:

Få mer ut av studietiden ved å engasjere deg!

Studentforeninger

Istudent - Studentersamfunnet i Molde består av mange utvalg som driver med ulike aktiviteter. Her er det gode muligheter til å finne noe du er interessert i. Se full oversikt over alle utvalgene på moldestudent.no.

Åpningsuka er fadderuka i Molde og Vinteruka arrangeres hver vinter.

I Kristiansund finner du æStudent, Æfri og Nitostudentene. Følg ÆStudent på Facebook.

Studentbaren Smuget

Smuget er eid av SiMolde og drives i samarbeid med studentene. Smuget har et utvalg i Studentsamfunnet i Molde - iStudent. Utvalget består av en gjeng engasjerte studenter som jobber frivillig for å drive studentenes eget sted. Les mer om Smuget og deres arrangementer her.

Hva skjer?

Skal du ha et arrangement eller vet om noe som kan være interessant for alle studenter, meld det inn og det vil bli publisert i kalenderen og på moldestudent.

Jamming i musikkrommet

tirsdager ogtorsdager kl 13:00 så har du muligheten til å være med på JAMMING i musikkrommet. Vi har instrumenter som piano, gitar, bass og trommer. Ta med eget instrument om du har. Rommet finner du i A-bygget ved Sport management kontoret. Du trenger ikke å ha spilt før for å være med. Oppmøte med bokhandelen!

Dsc00760

Brettspill og bordtennis!

Rundt omkring på skolen finner du mange forskjellige brettspill :) På biblioteket, for eksempel kan man spille sjakk, mens i kantina finnes brettspill som Ligretto, Ticket to ride, Alias og mange flere! Nede utenfor kantina har vi også bordtennisbord og en liten golfmatte for putter trening om du trenger en aktiv pause!


Vi har en online SiMolde Sjakklubb for våre studenter på chess.com, som du kan finne her!