Student i Molde og Kristiansund Campus

Publisert:Sist oppdatert:

Som student på campus har du flere muligheter til å være aktiv! Alt fra idrett til politiske saker. Aktiviter på campus er stort sett arrangert av studenter for studenter, gjennom forskjellige utvalg.

Molde Campus

Høgskolen i Molde har mange studentforeninger, og for studenter. Det er en rekke ulike arrangement i løpet av semesteret. Det kan være foredrag fjellturer, quiz og temafester som alle kan delta på. Les mer om de ulike utvalgene på moldestudent. Her finner du også en kalender som viser arrangementer på og utenfor campus i Molde.

Mellomrommet

Mellomrommet

Høsten 2020 åpnet Mellomrommet, en ny rusfri møteplass for Moldes studenter. Mellomrommet ligger mellom to av boligblokkene på Molde Campus Studentboliger, derav navnet.

Arrangement

Som nevnt over er det flere arrangement som arrangeres av de ulike utvalgene. Hva som arrangeres av hvert utvalg varierer selvsagt fra år til år, men som en bauta i studentmiljøet i Molde er det to arrangement som går av stabelen hvert år – Åpningsuka og Vinteruka – disse arrangeres henholdsvis i august og januar hvert år av egne komiteer med iStudent i spissen.

Skal du ha et arrangement eller vet om noe som kan være interessant for alle studenter, meld det inn og det vil bli publisert i kalenderen og på moldestudent.

Jamming i musikkrommet

tirsdager ogtorsdager kl 13:00 så har du muligheten til å være med til JAMMING i musikkrommet. Vi har instrumenter som piano, gitar, bass og trommer. Ta med egen instrument om du har. Rommet er plassert ved A-bygget ved Sport management kontoret. Du trenger ikke å ha spilt før for å være med. Oppmøte med bokhandelen!

Dsc00760

Brettspill og bordtennis!

Rundt omkring på skolen finner du mange forskjellige brettspill :) På biblioteket, for eksempel kan man spille sjakk, mens i kantina finnes brettspill som Ligretto, Ticket to ride, Alias og mange flere! Nede utenfor kantina har vi også bordtennisbord om du trenger en aktiv pause!


Vi har en online SiMolde Sjakklubb for våre studenter på chess.com, som du kan finne her!

Treningsrom og MSI

Vi har et treningsrom for studenter! Dette drives av MSI, men både HiMolde og SiMolde er viktige samarbeidspartnere. Man må melde seg inn for å få tilgang, og som medlem kan du trene fritt i treningsrommet. MSI arrangerer også andre aktiviteter som futsal og volleball. MSI har også et fotballag i femte divisjon. Sjekk ut MSI her for innmelding og betaling.

NB! Treningsrommet er foreløpig stengt pga koronasituasjonen.

Studentbaren Smuget

Smuget er eid av SiMolde og drives i samarbeid med studentene. Smuget har et utvalg i Studentsamfunnet i Molde - iStudent. Utvalget består av en gjeng engasjerte studenter som jobber frivillig for å drive studentenes eget sted. Les mer om Smuget og deres arrangementer her.

Protomore Kunnskapspark AS

Protomore åpnet i 2016 Norges første industrielle innovasjonsLAB, og har siden da hatt workshops med flere tusen deltagere. Hit kommer både nytt og etablert næringsliv. Små, mellomstore og store bedrifter samt offentlig sektor bruker ProtoMore-metoden i sine innovasjonsprosesser.