Student på Molde og Kristiansund Campus

  Publisert:Sist oppdatert:

  Som student på campus har du flere muligheter til å være aktiv! Alt fra idrett til politiske saker. Aktiviter på campus er stort sett arrangert av studenter for studenter, gjennom forskjellige utvalg.

  Molde Campus

  Høgskolen i Molde har mange utvalg av, og for studenter! Dette betyr at det tilbys et variert utvalg av arrangement i løpet av ett semester som treffer alle studenter fra alle studieretninger. Her snakker vi alt fra seminar, fjellturer, quiz og temafester som alle kan delta på! Les mer om de ulike utvalgene på moldestudent. Her finner du også en kalender for alle aktivitetene som foregår på Campus (og i Molde)!

  Yoga3

  MELLOMROMMET / MØTES PROSJEKTET

  MØTES TIL YOGA

  2 ganger i mnd så har vi yoga i MELLOMROMMET. Om du vil MØTES til Yoga så bli med!

  Arrangement

  Som nevnt over er det flere arrangement som arrangeres av de ulike utvalgene. Hva som arrangeres av hvert utvalg varierer selvsagt fra år til år, men som en bauta i studentmiljøet i Molde er det to arrangement som går av stabelen hvert år – Åpningsuka og Vinteruka – disse arrangeres henholdsvis i august og januar hvert år av egne komiteer med iStudent i spissen.

  Skal du arrangere, eller vet om et arrangement, meld det inn her og det vil bli publisert i kalenderen og på moldestudent.

  JAMMING i musikkrommet

  Hver tirsdag kl 13:00 så har du muligheten til å være med Fredrik & Rolf Magnus til JAMMING i musikkrommet. Vi har instrumenter som piano, gitar, bass og trommer. Ta med egen instrument om du har. Send e-post om du/dere vil være med!

  Dsc00760

  Brettspill og bordtennis!

  Rundt omkring på skolen finner du mange forskjellige brettspill :) På biblioteket, for eksempel kan man spille sjakk, mens i kantina finnes brettspill som Ligretto, Ticket to ride, Alias og mange flere! Nede utenfor kantina har vi også bordtennisbord om du trenger en aktiv pause!

  Treningsrom og MSI

  Vi har et treningsrom for studenter! Dette drives av MSI, men både HiMolde og SiMolde er viktige samarbeidspartnere. Man må melde seg inn for å få tilgang, og som medlem kan du trene fritt i treningsrommet. MSI arrangerer også andre aktiviteter som futsal og volleball! For ikke å glemme at der har et eget fotballag i femte divisjon. Sjekk ut MSI her for innmelding og betaling.

  Studentbaren Smuget

  Smuget er eid av SiMolde og drives i samarbeid med studentene. Smuget har et utvalg i Studentsamfunnet i Molde - iStudent. Utvalget består av en gjeng engasjerte studenter som jobber frivillig for å drive studentenes eget sted. Les mer om Smuget og deres arrangementer her.

  Protomore Kunnskapspark AS

  Protomore åpnet i 2016 Norges første industrielle innovasjonsLAB, og har siden da hatt workshops med flere tusen deltagere. Hit kommer både nytt og etablert næringsliv. Små, mellomstore og store bedrifter samt offentlig sektor bruker ProtoMore-metoden i sine innovasjonsprosesser.

  Kristiansund Campus