Studentportalen

Publisert:Sist oppdatert:

Moldestudent.no og kristianstundent.no er portalen inn i studentlivet i Molde og Kristiansund.

Moldestudentogkristiansundstudenten

Moldestudent.no og Kristianstudent.no får du oversikt over alle engasjementet og arrangementet for studentlivet. Her finner du all informasjon om de forskjellige utvalgene, hva som skjer på campus og andre nyheter som påvirker ditt studentmiljø

Meld inn arrangement!

Skal du ha et arrangement som er rettet mot studenter? Eller en kultur innslag med studentpris? Meld det inn til så vil det bli promotert til studentens felles kalender. Ansvarlig redaktør for moldestudent.no vil få en epost når noen har meldt inn et arrangement, og vil godkjenne det så snart som mulig. Vi forbeholder oss retten til å avvise arrangement som er i sterk konkurranse med studentenes/skolens egne tilbud.

Vi ønsker at studentene ved Høgskolen i Molde skal bli kjent med hva som finnes av kulturtilbud i Molde og omegn. Dette gjelder tilbud innen dans, idrett, teater, musikk, kunst osv osv.

Meld inn ledig studentjobb

Har du en ledig jobb som kan passe til studenter? Da kan du annonsere jobben her, direkte til studentene. Helt gratis! Flott initiativ av Karriereforum.

Meld inn studentrabatt

Har du eller vet om et godt tilbud spesielt til studenter? Da kan du annonsere for det her. Vi forbeholder oss retten til å avvise tilbud som er i sterk konkurranse med studentenes/skolens egne tilbud. Vi forbeholder oss også retten til å avvise generelle tilbud, eller annonser som er i strid med lover/regler eller som vi finner upassende.