HiKSU

Publisert:Sist oppdatert:

Ved Høgskolesenteret i Kristiansund tilbys det utdanning fra Høgskolen i Molde, Høgskolen på Vestlandet og Dronning Maud Mindes Høgskole. Utdanningene er fremtidsrettet og tett på næringslivet. Høgskolesenteret i Kristiansund ble stiftet i 2007. Målsettingen med etableringen var å etablere et spekter av studietilbud i Kristiansund og etablere fagmiljø knyttet til disse studieretningene. Høsten 2016 la styret for HiKSU en ny strategi for vekst og utvikling av tilbudet i Kristiansund, noe som resulterte i et samlet løft mot etablering av Campus Kristiansund.

Lite miljø – stort utbytte

På Høgskolesenteret i Kristiansund finnes et unikt studiemiljø som er tett på næringslivet. Et lite miljø med stort læringsutbytte! Studietilbud i Kristiansund.

Har du lyst til å engasjere deg i din egen studiehverdag i Kristiansund kan du for eksempel engasjere deg i studentforeningen æStudent.

æStudent er studentenes egen forening. Det er en frivillig studentforening som arrangerer sosiale arrangement og aktiviteter for alle studentene ved Hiksu. æStudent arrangerer blant annet Åpningsuka, quiz, filmkvelder, spillekvelder, grilling, hytteturer, konkurranser, julekalender og mye mer. æStudent er en forening for alle studentene ved HiKSU – uavhengig av hvilken studieretning eller skole de er tilknyttet. Det er årlige valg til styre og verv i foreningen.

Her kan du lese mer om hvordan det er å være student i Kristiansund.

For å kontakte æStudent send en mail til : kontakt@aestudent.no

Sjekk ut æStudent på facebook her.