HiKSU

  Publisert:Sist oppdatert:

  Hos Høgskolesenteret i Kristiansund tilbyr tre store utdanningsinstitusjoner – Høgskolen i Molde, Høgskolen på Vestlandet og Dronning Maud Minnes Høgskole – høyere utdanning. Utdanningene er fremtidsrettet og tett på næringslivet. Høgskolesenteret i Kristiansund ble stiftet i 2007. Målsettingen med etableringen var å etablere et spekter av studietilbud i Kristiansund og etablere fagmiljø knyttet til disse studieretningene. Høsten 2016 la styret for HiKSU en ny strategi for vekst og utvikling av tilbudet i Kristiansund, noe som resulterte i et samlet løft mot etablering av Campus Kristiansund.

  Eierskap

  Høgskolesenteret i Kristiansund as ble stiftet 2. mars 2007. Høgskolesenteret i Kristiansund har egen administrasjon og eget styre for å jobbe for høgskoletilbud i Kristiansund. Høgskolesenteret i Kristiansund AS ble stiftet med en aksjekapital på 110.000,- fordelt på 110 aksjer og eies av:

  • Kristiansund og Nordmøre Næringsforum AS 40 aksjer
  • Høgskolen i Molde 30 aksjer
  • Kristiansund kommune 20 aksjer
  • Møre og Romsdal fylke 20 aksjer

  Lite miljø – stort utbytte

  På Høgskolesenteret i Kristiansund har vi et unikt studiemiljø som er tett på næringslivet. Vi brenner for at de som kommer til oss for å ta høyere utdanning, skal få de beste forutsetningene for å lykkes.

  Ta en utdanning hvor miljøet er lite og utbytte stort. Studietilbud i Kristiansund.

  Har du lyst til å engasjere deg i din egen studiehverdag, så er det gode muligheter for det på Hiksu. Du kan bli studentambassadør og du kan engasjere deg i studentforeningen æStudent.

  æStudent er studentenes egen forening. Det er en frivillig studentforening som arrangerer sosiale arrangement og aktiviteter for alle studentene ved Hiksu. æStudent arrangerer blant annet Åpningsuka, quiz, filmkvelder, spillekvelder, grilling, hytteturer, konkurranser, julekalender og mye mer. æStudent er en forening for alle studentene ved HiKSU – uavhengig av hvilken studieretning eller skole de er tilknyttet. Det er årlige valg til styre og verv i foreningen.

  Her kan du lese mer om hvordan det er å være student i Kristiansund.

  For å kontakte æStudent send en mail til : kontakt@aestudent.no

  Sjekk ut æStudent på facebook her.

  Studietilbud i Kristiansund