Frivillighet

Publisert:Sist oppdatert:

Vi i SiMolde tror at en aktiv studietid er et godt utgangspunkt opp mot arbeidslivet. Og det vil gjøre deg mer lykkelig med å bidra. Derfor vil vi legge til rette for at du ikke bare er engasjert på studiet men også utenfor studietid.

Først og fremst så har vi studentersamfunnet, iStudent og æStudent, som har mange ulike utvalg hvor du som student kan være med. Da har du muligheten til å være med på å skape et godt studiemiljø innen det utvalget du søker på. Les mer om dette her!

Som student ved Høgskolen i Molde har du muligheten til å bidra til et bedre skolemiljø i samerbeid med de ansatte. Gjennom Studenttinget oppnevnes studentrepresentanter til flere av høgskolens utvalg, som sikrer studentene representasjon. Studenttinget representerer også HiMoldes studenter på den nasjonale studentpolitiske arenaen. Om dette passer godt for deg kan du lese mer om det her!

005 Instapost Frivillig Innbygger 1080X1080 72Dpi 1

Molde Friskus

Friskus sosial entreprenør består av samfunnsengasjerte ansatte med bred erfaring fra både kommunal og frivillig sektor. De er eneste leverandør av et helhetlig aktivitets- og frivillighetsverktøy. Gjennom nært samarbeid med norske kommuner, frivillige ildsjeler og organisasjoner er verktøyet bygget på reelle behov og erfaringer. Friskus.com blir i dag brukt av frivillige organisasjoner og kommuner over hele Norge. – Det skapes et nettverk for aktivitet og mening!

Å engasjere seg i frivillighetsorganisasjoner er med å forme et godt bilde av seg selv og bygge erfaringer som vil positivt påvirke fremtidig arbeid. Her har vi funnet fram noen sider som du kan besøke for å finne ut mer om tilbudene som finnes her i Molde. Først om fremst så har vi Frivillig.no som søker folk i forskjellige typer arbeid. Enda mer lokalt så har vi Molde frivilligsentral og Kristiansund friviligsentral.

Molde Røde Kors og Kristiansund Røde Kors har forskjellige avdelinger som du kan hjelpe de med. Eller kanskje du vil være støttekontakt eller natteravn for en av avkobling i studietiden i Molde? Eller støttekontakt eller natteravn i Kristiansund.

I dag per dags dato så samarbeider SiMolde med Molde FK bredde og SK Træff fotball/håndball. Vi ønsker å gi studentene en mulighet til å bygge en erfaring innen idrett og ledelse. Samt et bedre student hverdag! De trenger både trenere og arrangementsansvarlig til forskjellige cuper og kamper. Mer info - ta kontakt med Studiemiljøkoordinator.

Har du noen andre anbefalinger eller innspill på flere aktører - send oss en mail!

Om du ønsker å jobbe ved siden av studiet kan du benytte de linkene her:

Molde

Kristiansund

Karriereforum er et utvalg ved Studentersamfunnet i Molde som jobber opp mot næringslivet for å sikre at høgskolen skal være en attraktiv arena for rekruttering. Gjennom ulike arrangementer legges det til rette for at bedrifter kan presentere seg for studentene på skolen gjennom hele året. Ved siden av det så er det et hjemmesider og du kan enkelt finne ledige stillinger som er tilpasset for studenter her.

Er du en arbeidsgiver og søker etter arbeidskraft? Da kan du annonsere det på helt gratis hos Karriereforum her.

Ansatte