Bli en super viktig person for åpningsuka 2020 i Molde - Bli Fadder!

  Publisert:Sist oppdatert:

  Åpningsuka 12. August 2020 - 16. August 2020

  I år er det ekstra viktig med samhold og felleskap! Vi må alle vise oss fra den beste siden i tiden vi nå er inne i.💕

  Åpningsuka 2020 søker faddere som vil være med på å ta imot de nye studentene ved Høgskolen i Molde.

  Formålet med fadderordningen er å inkludere de nye studentene og legge til rette for at de blir kjent med hverandre, medstudenter og studiestedet Molde. Vi ønsker å skape en inkluderende, artig og trygg studiestart!

  Påmelding og grupper ✍

  Du melder deg på som fadder individuelt, dersom det er noen du ønsker å være på samme faddergruppe med kan du skrive dette opp i påmeldingsskjemaet. Vi prøver å imøtekommende ønskene så godt vi kan. Samtidlig må vi ta hensyn til retningslinjene fra FHI, slik at antallet i gruppene vil tilpasses etter behov. Vi ønsker ikke at noen skal føle seg truet eller usikker med å bli fadder med tanke på at de kan bli smittet. I år vil det bli enda mer digitalt møte plasser enn før og små grupper til fysiske møter. Veldig bra om du nevner dette på "andre ønsker og behov" så skal vi tilpasset med det.

  Faddergruppene 🙏

  Faddergruppene settes opp klassevis. Målet er at de nye studentene får mulighet til å bli kjent med noen de skal studere sammen med. Det som blir annerledes i år der at gruppene bør være fleksibel slik at de kan dele seg opp i seg selv, for å tilpasse aktivitene og hensyn til smittevernet.

  Masterstudent? 👏

  Dersom du har fullført en bachelorgrad ved Høgskolen i Molde og planlegger å begynne på en mastergrad ved Høgskolen i Molde til høsten, vil vi veldig gjerne ha deg som fadder!

  Endringer 💪

  Om du MÅ gjøre endringer etter at skjemaet er sendt inn, kan du sende en e-post til fredrik.staurset@simolde.no


  Vi setter utrolig pris på at du vil være med å være fadder i dette spesielle tiden vi har nå. Enda mer viktigere er det nå å være mer sosialt med hverandre. Vi skal møtes både digitalt og fysisk, uansett tiltak vil være med å bidra til et godt studiestart og miljø for oss. 😁


  Det vil bli Fadderfrokost den 10. August 2020

  kl 10:00 og det er GRATIS 😋

  Åpningsuka 12. August 2020 - 16. August 2020