Speedfriending for studenter 27.februar!

  Publisert:Sist oppdatert:

  SiMolde og Nordic Vagabonds inviterer deg til en sosial ettermiddag med mye moro den 27. februar!

  Img 8610

  Bli med på kanskje den morsomste og mest effektive måten å bli kjent med nesten halve høgskolen på 🎉

  Med andre ord inviterer vi alle bachelor- , årstudie-, master-, enkeltemne-. og ph.d-studenter til den første av tre sosiale kvelder litt utenom det vanlige. Hvis du gjør det samme, så garanterer vi en minneverdig kveld!🌟 På sikt legger vi til rette for at bra folk møtes og blir kjent med hverandre, og sammen gjør vi Molde til en litt mer morsom, sosial og pratsom studentby!


  Vil du være med? Meld din interesse her!

  Men hvordan fungerer Speedfriending, egentlig?

  Vi pynter litt og setter opp langbord og en rekke stoler nedover sidene. Vi ønsker velkommen og hilser på dem som kommer tidlig.

  (PS: vil anbefale å komme litt før arrangementet, da våre siste tyve arrangementer har vært fullsatt,

  Etterhvert kommer det mye bra folk. Vi anbefaler å være tidlig ute, fordi de siste tyve arrangementene har vært fullsatt før vi har startet. Vi skal alltids finne ledig plass og stoler skal det være nok av! Vi forteller litt om opplegget og prosjektet vårt – gjøre verden mer sosial, dra ut på eventyr, arrangere festivaler og ha det gøy mens vi utforsker steder og blir kjent med nye mennesker!

  Hver samtale varer i sju minutter. Deretter så flytter den ene siden av bordet, en stol til høyre. I hvert stolbytte, så stiller vi et spørsmål i plenum, som deltakerne skal forsøke å besvare i påfølgende samtale. Det er ingen fasitsvar, og spørsmålet kan gjerne være "Hva er ditt favorittsted i Molde, hvis du skulle skrive en bok, hva skulle den hete og handle om, eller hvis du kan reise i tid - hvor og når drar du da?"

  Vi kan love at det blir interessante samtaler og mye gøy!

  Vi har en toalett-drikke-lufte-pause etter tre kvarter, og etter pausen så kjører vi på med tre kvarter igjen. Vi oppfordrer alle til å bli igjen etter speedfriendingen, for å hilse på dem man ikke møtte over langbordene eller snakke mer med dem man kom godt overens med tidligere på kvelden.

  Har du vært med på speedfriending og vil gi innspill til hvordan det var og hvordan det kan bli bedre, så sjekk gjerne ut bit.ly/Spørreskjema.

  Og hvis du vil bli med på å introdusere fremmede for hverandre, bli kjent med nye mennesker, lage festivaler og dra ut på eventyr, så sjekk ut - bit.ly/Speedfriendingteam - vi er alltid på utkikk etter initiativrike, kreative og hyggelige folk!