Helsestasjon i Molde

Publisert:Sist oppdatert:

Helsestasjonen for ungdom og studenter i Molde er åpen mandager og torsdager klokken 14.00 til 16.00. Ingen timebestilling, bare å møte opp.

Om tilbudet

Helsestasjon for ungdom har lokaler i Gotfred Lies Plass 4, 1 etasje. Hit kan ungdommer komme for å snakke med helsesøster, lege og psykolog om ting som er vanskelig.

Ungdom og studenter som har psykiske vansker, kan ta kontakt med Helsestasjon for ungdom. Andre aktuelle tema kan f.eks være depresjon, spiseproblem, stress, kjærlighetssorg, søvnproblem, mistrivsel, angst, ensomhet, rusproblem og familiekonflikter. Det tilbys også veiledning i forhold til prevensjon, seksualitet og kjønnssykdommer.

Helsestasjonen er en deltjeneste til den vanlige helsestasjonsvirksomheten. Det er ingen timebestilling. Psykolog treffes etter avtale (ingen venteliste).  

Åpningstider

Mandag og torsdag kl. 14.00 – 16.00. Da er vi tilgjengelige på telefon 71 11 12 56. Helsesøster kan treffes på mobil 90 28 20 80. Alternativt ta kontakt på 71 11 23 00 ved Helsetjenesten, Helsestasjon- og skolehelsetjenesten.

Målgruppe

Ungdom fra 13 - 20 år, samt studenter tilknyttet Høgskolen i Molde.

Pris for tjenesten

Tilbudet er gratis.

Hvem jobber her

  • Tone Furuli (helsesøster og koordinator for helsestasjonen for ungdom)
  • Elin Bele (helsesøster)
  • Liv Janne Raknes (helsesøster)
  • Ingeborg Hjertvik (jordmor, som også er en dag i måneden på Høgskolen i Molde)
  • To leger 

Mer info

Helsestasjon for ungdom er også omtalt på Molde kommunes nettsider.

Følg Helsestasjon for ungdom og studenter på Facebook.