Vårt samfunnsansvar CSR

Publisert:Sist oppdatert:

Med bedriftens samfunnsansvar sikter man til hvordan bedriften opptrer i og ovenfor samfunnet. Dette dreier seg blant annet om hvilken standard de har på sin virksomhet når det gjelder helse, miljø og sikkerhet.

Bill Oxford Rd Lers3 Zgg Q Unsplash

Håndtering ved COVID-19 - praktisk informasjon

Ta vare på hverandre - selv om vi ikke skal ta på hverandre!

Vi forholder oss til informasjon og retningslinjer fra Folkehelseinstituttet og HiMolde, og oppfordrer alle våre studenter til å følge med på utviklingen. Se FHI's info om hjemmekarantene her (tilgjengelig på mange språk)

Vi følger retningslinjene fra Høgksolen i Molde. Se retningslinjer ved HiMolde.


Trenger du noen å snakke med?

Samtale med studentrådgiver kan bestilles på vanlig måte her. Det er mulig å gjennomføre samtalene digitalt, dersom du ønsker det eller ikke har mulighet til å møte fysisk.


Bolig

Driften ved boligene går nå som normalt. Dersom du trenger hjelp til registrer din henvendelse via UniAlltid så vil det bli tatt hånd om. Boligadministrasjonen er tilgjengelig på telefon eller epost.

Re6 Rf98 A

Vi er alltid på den sikre siden

Sikresiden.no lages av og for norske universiteter, høgskoler og forskningsvirksomheter.Ca 30 universiteter og høgskoler i Norge er deltakere i sikresidensamarbeidet.

Sikresiden.no er en webapp. Løsningen er spesielt tilpasset studenter og ansatte på universiteter og høgskoler, blant annet ved at lokalt nødnummer ved egen institusjon er lett tilgjengelig. Informasjonen er på norsk og engelsk.

Vi råder alle både ansatte og studenter med å bruke denne siden opp mot arbeidet vårt.