Om SiMolde

Publisert:Sist oppdatert:

Velkommen til studiestedet, Molde. Studentsamskipnaden i Molde, SiMolde, har eksistert siden 1976 og vi har over 40 års erfaring med å tilrettelegge velferdstiltak for de som ønsker å studere her. Våre servicetilbud skal bidra til at læringsmiljøet blir stimulerende og utfordrende.​

SiMolde har kontor på Høgskolen i Molde og virksomhetene omfatter drift og formidling av:

Direktør er øverste leder for den daglige drift av organisasjonen.

Molde er en populær og trivelig studentby og er kjent for sine festivaler og kulturtilbud. Byen ligger perfekt til med tanke på friluftsaktiviteter, skiaktiviteter, dykking, fjellsport og andre typer av fritidsaktiviteter. Du er velkommen og oppfordres til å ta del i disse mulighetene. Og Kristiansund har alltid vært populær innen maritimt bedrift og klippfisk by. Men som i dag har begynt å vokse som et godt og nært studentby.

Det er 3000 studenter som er tilknyttet Høgskolen i Molde og som har glede og nytte av studentsamskipnadens velferds- og servicetilbud både for Molde og Kristiansund.

72187616 10157346835418930 504257661953376256 O

Når du har betalt semesteravgiften får du tilgang til alle SiMolde sine tilbud. Noen av tjenestene våre er gratis for deg som student, og prisene forøvrig skal være konkurransedyktige og rimeligst mulig for studenter. Alt vårt overskudd går tilbake til dere studenter, og i styret vårt har studentene flertall og styrelederen er også en student. Sammen med utdanningsinstitusjonene arbeider vi for å utvikle det helhetlige læringsmiljøet for studenter på Vestlandet. Ved å tilby gode velferdsordninger og et fagtilbud av høy kvalitet, vil vi i samarbeid gjøre Molde og Kristiansund til et attraktivt sted å studere.

VÅRT SAMFUNNSOPPDRAG

Vi skal bidra til lik rett til utdanning ved å tilby studenter ved HiMolde et helhetlig læringsmiljø som skaper mestring, trivsel og trygghet slik at de får et best mulig utgangspunkt for å gjennomføre sine studie, dvs. tilby tjenester som støter opp om de særskilte behov de har i kraft av sin livssituasjon som studenter.

VI SER STUDENTEN

Våre kjerneverdier

SAMARBEID

ENGASJEMENT

RESPEKT

❤ Velkommen til Høgskolen i Molde