Økonomi

Publisert:Sist oppdatert:

Les mer om husleie, betaling, og depositum

Husleien sendes ut i starten av hver måned og må betales innen den 15. hver måned. Selv om betalingsfristen er midt i måneden løper husleien fra den 1. hver måned til den 30./31. hver måned. Man betaler derfor på forskudd. I semesterstart i August og Januar er det ulike betalingsfrister for nye leietakere avhengig av når man flytter inn.

Om betalingen ikke er betalt innen fristen og vi må sende ut purring vil man bli pålagt et purregebyr på 64,-.

Betalingsmuligheter

Det er flere måter å betale husleien på.

Via betalingsløsningen i UniAlltid kan du betale med BankAxess om banken din har åpnet for det. Du kan også betale med Visa, MasterCard, eller JCB. Ved betaling med kort påløper et gebyr.

På UniAlltid kan man også hente ut fakturainformasjon og betale via nettbanken. Betaler du via nettbanken må du huske KID-nummer så betalingen blir koblet til deg som kunde og du slipper unødvendig purregebyr. Fakturaen blir ikke sendt ut i fysisk kopi, men du kan selv printe den ut fra UniAlltid.

Vi tar ikke i mot kontanter.

eFaktura

Ikke vær redd for at husleien ikke blir betalt - sett opp eFaktura i nettbanken din!

Med eFaktura får du fakturaen ferdig utfylt i nettbanken din, og du slipper å fylle inn kontonummer, beløp, forfallsdato, og ikke minst - KID-nummer. Det eneste du må gjøre er å godkjenne betalingen, noe du kan gjøre i nettbanken din - online eller via appen. Nå kan den også godkjennes via Vipps! Enklere blir det ikke.

Les mer om eFaktura her.

Depositum

Depositum kan betales på akkurat de samme måtene som husleien og skal i utgangspunktet betales før man tar over boligen. Summen på depositumet ditt kommer an på boligen du har fått tildelt. Du kan se priser i listen til høyre.

Etter at du har flyttet ut utbetales depositumet i sin helhet om alt er i orden med boligen i løpet av 3 uker etter at du er utflyttet. NB! Noe lengre ventetid kan forventes om sommeren og i jula pga. ferieavvikling.

Husk at du må registrere kontonummeret du ønsker depositumet tilbakebetalt til i UniAlltid!