Internett

Publisert:Sist oppdatert:

Det er selvfølgelig tilgang til internett i alle våre boliger

Studentboligene er tilknyttet nettet på Høgskolen og beboerne må derfor følge samme regler og policy for bruk av nettet som når de er på Høgskolen. Har du EduRoam-tilgang fra andre skoler/institusjoner vil du automatisk bli koblet opp mot dette nettet også her.

Ved 1. gangs brudd på reglementet blir internettilgangen stengt om du ikke signerer en advarsel. 2. gangs brudd vil medføre utestengning i 45 dager.

Molde Campus

På Campus er det tilgang til WiFi via "Eduroam", som er den samme du bruker på skolen. Du må ha studentnummer og passord til Canvas for å kunne logge deg på dette nettet. Tilgang får du i starten av skoleåret når du registrerer deg.

I tillegg er det tilgang til et gjestenettverk kalt "himolde_guest". Det får du tilgang til via kode sendt til mobilen for 24 timer av gangen på opptil tre (3) enheter.

På Campus er det også et eget WiFi nettverk til bruk på SmartTV, AppleTV, Xbox, Playstation, osv. kalt "tvplaystationxboxnettverk" som har passordet y5oaw5vbgr7 .

Kvam

På Kvam er det tilgang til WiFi via "Eduroam", som er den samme du bruker på skolen. Du må ha studentnummer og passord til Canvas for å kunne logge deg på dette nettet. Tilgang får du starten av skoleåret når du registrerer deg.

I tillegg er det tilgang til et gjestenettverk kalt "himolde_guest". Det får du tilgang til via kode sendt til mobilen for 24 timer av gangen på opptil tre (3) enheter.

På Kvam er det også et eget WiFi nettverk til bruk på SmartTV, AppleTV, Xbox, Playstation, osv. kalt "tvplaystationxboxnettverk" som har passordet y5oaw5vbgr7 .

Som et pluss er det også internettilgang via kabel på alle boligene på Kvam!

Glombo

På Glombo er det per i dag kun tilgang via kabel på alle boligene. Vi har kabler man kan låne mens man bor hos oss, ta kontakt i vår ekspedisjon på HiMolde.

Til høsten vil også boligene på Glombo få trådløst internett! Mer info kommer :-)