Flytte ut

Publisert:Sist oppdatert:

Vaske? Levere nøkler? Mye skal gjøres før man flytter ut!

Hvordan si opp?

Du kan si opp kontrakten din online via UniAlltid uten nærmere beskjed. Husk at det er to (2) månederes oppsigelsestid fra dato! Sier du f.eks. opp 9. oktober varer kontrakten din frem til 9. desember. Man må betale husleie hele oppsigelsestiden selv om man flytter ut før. Men man betaler da kun frem til 9. desemeber - altså ikke en hel husleie i desember, kun 9 dager.

Sjekkliste ved utflytting

Når du sier opp konrakten din, og et par dager før du skal flytte ut, vil du få varsel om at en sjekkliste er klar for å fylles ut. Før du flytter ut er det viktig at du rengjør din bolig grundig og denne sjekklisten forteller deg hva som skal gjøres. Det er viktig at du setter deg inn i rutiner for utvask for å unngå misforståelser og trekk i depositum.

Her har du også en utskriftsvennlig versjon av listen.

Er det ikke tilstrekkelig vasket når vi sjekker rommet etter at du har flyttet ut vil du bli fakturert et vaskegebyr på 500,- for hver påbegynte time vi bruker på å vaske etter deg. Blir du fakturert vaskegebyr så vi oss nødt til å vaske - dette er det ikke vits å diskutere.

Levering av nøkler

Flytter du innenfor våre åpningstider kan du levere nøkkelen (og si ha det bra) til Helene på boligkontoret på høgskolen - inngang via bokhandelen.

Flytter du på helg, eller kveld kan du droppe nøkkelen i en av våre postkasser ute på boligene.

  • Campus: Grå postkasse med vår logo på, lengst vest i A-blokka utenfor kontoret til driftspersonalet
  • Mekvegen (Kvam): Grønn postkasse merket SiMolde/nøkler, til høyre innenfor hoveddøra til vaskeriet i A-blokka
  • Glombo: Grønn postkasse, til høyre ved hovedinngangen

Depositum

Depositum utbetales i sin helhet om alt er i orden med boligen i løpet av 1 måned etter at du er utflyttet. NB! Noe lengre ventetid kan forventes om sommeren og i jula pga. ferieavvikling.

Husk at du må registrere kontonummeret du ønsker depositumet tilbakebetalt til i UniAlltid!

Adresseendring

Husk å endre adresse så snart som mulig etter at du har flyttet ut, dette gjør du på samme måte som da du flyttet inn.

Adresseendring på posten.no