Vi bygger nye boliger - Oppdatert!

Publisert:Sist oppdatert:

Da er planen satt og det siste byggetrinnet på Campus kommer (bokstavelig talt) seilende fra Estland i løpet av våren!

Se oppdaterte bilder fra byggeprosessen!

Bt3
Plantegning Bt3

Ta en titt på blokk F! ➡️

(Klikk på bilde for å gjøre det større)

Blokk F skal bygges over parkeringsdekket og vil inneholde totalt 56 nye hybler. Hyblene er fordelt på 8 kollektiv hvor syv og syv deler kjøkken og stue. Alle rommene er på 15,5 kvadratmeter inkludert egne bad! Fellesarealet blir på hele 66 kvm, med to komfyrer, to oppvaskmaskiner, 4 kjøleskap, spisebord, barbord og sofagruppe.

Rommene kommer ferdig montert og blir satt sammen med hverandre Lego-style!

Kollektiv mot ensomhet 🧡

Per i dag har vi flest 1-roms leiligheter der man har alt for seg selv. Det er ikke alltid det er så dumt, men vi ser også at mange har det kjekkere sammen med andre. Blokk F blir derfor første blokka på Campus som kun består av kollektiv! Her vil man som sagt få egne bad som gir mulighet for privatliv, samtidig deler du kjøkken og stue med 6 andre noe som tvinger deg til å se andre mennesker minst en gang om dagen. Vi håper blokk F vil være med på å snu trenden med ensomhet blant studenter, og at flere vil få en god og meningsfull studietid!

​Blokk F skal stå ferdig til august og skolestart 2020!

Dette betyr at det vil pågå en del arbeid på området på vårparten. Dere kan derfor forvente støy, arbeid, og mye aktivitet fra og med januar.

Det viktigste er at det ikke vil være noen form for parkering i perioden. Innen 6. januar må alle biler være fjernet fra område. Vi oppfordrer derfor alle som har bil til å tenke nøye gjennom hvorvidt de faktisk trenger bilen til våren eller om den skal stå igjen hjemme etter juleferien.

Videre vil området mellom blokk E og da nye blokk F være stengt i byggeperioden. Noe som betyr at dere må gå opp på hovedveien mellom blokk A og B, samt tømme søpla deres i containerne utenfor B-blokka.

Område mellom D- og E-blokka vil også være stengt i perioden så de får plass til heisekraner osv. Dere som bor i E-blokka vil derfor bli nødt til å krysse en liten vei mellom blokkene, inn hoveddøren i D-blokka og ut branndøra i 3. etasje. Dere som bor i D-blokka vil ikke kunne bruke hoveddøra deres og blir også nødt å bruke branndøra i 3. etasje. Mer konkret og forklarende informasjon vil bli hengt opp når det nærmer seg!

Bt3 Fra Øst
Bt3 Fra Sør

Vær tålmodig!

Vi har full forståelse for at dette ikke er optimalt, eller spesielt kjekt - men det blir veldig bra når vi kan flytte inn i august og vi gleder oss veldig til å vise frem den siste blokka! 🏠


Vi holder dere oppdatert!